Hobby & Vrije tijd is dé gezelligste beurs voor het hele gezin en vindt van 8 t/m 10 november 2019 plaats in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is een en al dynamiek en staat in het teken van beleven, genieten, proberen en ervaren.

CREATIEF, MODELBOUW EN SPORT & FUN zijn de drie segmenten die centraal staan. Op de stands maar ook op de speciale themapleinen en workshopruimten is er volop beleving. Hobby & Vrije tijd is dé beurs waar een breed geïnteresseerde doelgroep, jong en oud, ‘alles voor de vrije tijd’ kan vinden.

NIEUWE PLANNEN
Hobby & Vrije tijd ondergaat dit jaar een kleine metamorfose, de focus voor komend jaar ligt op het toevoegen van nieuwe elementen en inspiratiepleinen waarbij de drie segmenten duidelijk naar voren komen. Ook de huisstijl en daarbij horende website wordt aangepast. We verwachten hiermee een bredere doelgroep aan te spreken en duidelijker te kunnen laten zien wat de beurs inhoudt en vooral hoe leuk het is. De nieuwe huisstijl wordt binnenkort gepresenteerd!

WAAROM MAG U NIET ONTBREKEN?!
– Een uitje voor het hele gezin
– Jaarlijks 10.000 bezoekers
– 3 hallen vol met Hobby plezier
– 200 exposanten
– Hobby & Vrije tijd is de grootste beurs in zijn soort van Noord-Nederland
– Creativiteit, modelbouw en sportiviteit onder 1 dak
– Veel aandacht voor activiteiten, workshops en beleving
– Trouwe bezoekers

DEELNEMEN
Als exposant kunt u de bezoekers inspireren met uw idee van vrijetijdsbesteding. Dit kan op de volgende manieren:

Workshops/demonstraties
Beleving staat centraal tijdens de beurs. Heeft u een leuk idee voor het geven van workshops en/of demonstraties die passen binnen één van de drie segmenten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden..

Webshops
Nieuw is het webshop plein. Verkoopt u als webshop hobby gerelateerde producten, dan kunt u een ruimte huren op dit plein van 3x2m á € 200,00. Het betreft een stand bestaande uit houten wanden inclusief verlichting. U kunt de ruimte verder zelf in te richten.


Commerciële ruimte

Wilt u commercieel verkopen dan kunt u kiezen voor gebruik van uw eigen standbouw á € 20,50 per m2 of het huren van een kraam (4x1m)
á € 200,0

Hobbyist verkopen
Bent u hobbyist en wilt u uw spullen verkopen dan is er de mogelijkheid tot het huren van een kraam (4x1m) á € 97,50.

*Verdere details en voorwaarden vindt u op het inschrijfformulier, genoemde prijzen zijn excl. BTW