Een fris, eigentijds beeld wat weergeeft waar de beurs om draait. Een nieuw beeld die de drie segmenten, Creatief, Modelbouw en Sport & Fun, duidelijk laat zien. Bij een nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe website, hier wordt momenteel nog hard aan gewerkt. We houden jullie op de hoogte!

EIGEN INDENTITEIT PER SEGMENT

Voor de drie verschillende segmenten zijn naast de algemene uiting ook uitingen gemaakt per segment. Met deze verschillende uiting streven wij naar een betere aansluiting bij onze doelgroep.

CREATIEF

Een hal bomvol creativiteit, waar de nieuwste trends te vinden zijn. Naast de verkoopstands is er volop ruimte voor creatieve activiteiten en workshops. Binnen dit segment wordt dit jaar een compleet nieuw workshop plein neergezet waar bezoekers de hele dag aan kunnen schuiven bij de leukste workshops. Ook nieuw is het webshop plein waarbij gebruik wordt gemaakt van sfeervolle houten wanden. Bedrijven kunnen fysiek en online spullen verkopen. Creatief staat voor een kloppend hart binnen de beurs waar bezoekers hun creatieve brein op kunnen halen.

MODELBOUW

Modelbouw is al sinds het begin van de beurs een vast item. Leuk voor jong en oud! Het thema hier is Ter Land, Ter Zee en in de lucht. De mooiste Lego bouwwerken worden gepresenteerd, er zijn live demonstraties met modelschepen, vliegtuigen, drones en raceauto’s en andere voertuigen. Ervaar zelf hoe leuk modelbouw is.

SPORT & FUN

De plek voor het hele gezin om in beweging te komen! Men kan zich helemaal uitleven bij de leukste sportactiviteiten. Denk aan een wedstrijdje voetbal, suppen en kanovaren in het grote waterbassin en andere leuke outdoor activiteiten. Ook is er veel aandacht voor de Hengelsport. Kortom, een gedeelte waar beleving centraal staat!

DEELNEMEN
Als exposant kunt u de bezoekers inspireren met uw idee van vrijetijdsbesteding. Dit kan op de volgende manieren:

Webshops
Nieuw is het webshop plein. Verkoopt u als webshop creatief gerelateerde producten, dan kunt u een ruimte huren op dit plein van 3x2m á € 200,00. Het betreft een stand bestaande uit houten wanden inclusief verlichting en WIFI. U kunt de ruimte verder zelf in te richten.

Workshops/demonstraties
Beleving staat centraal tijdens de beurs. Heeft u een leuk idee voor het geven van workshops en/of demonstraties die passen binnen één van de drie segmenten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Commerciële ruimte

Wilt u commercieel verkopen dan kunt u kiezen voor gebruik van uw eigen standbouw á € 20,50 per m2 of het huren van een kraam (4x1m)
á € 200,0

Hobbyist verkopend
Bent u hobbyist en wilt u uw spullen verkopen dan is er de mogelijkheid tot het huren van een kraam (4x1m) á € 97,50.

*Verdere details en voorwaarden vindt u op het inschrijfformulier, genoemde prijzen zijn excl. BTW