Hobby & Vrije tijd is volop in beweging! Vrijetijdsbestedingen veranderen, hoog tijd om ook de beurs te vernieuwen. Afgelopen maanden zijn we dan ook bezig geweest met het uitwerken en concretiseren van de plannen voor de toekomst. Hobby & Vrije tijd wordt voortaan verdeeld in drie duidelijke segmenten, Creatief, Modelbouw en Sport & Fun. We kunnen de bezoeker hiermee duidelijker laten zien wat de beurs is en vooral hoe leuk deze is! Ook krijgt de beurs een nieuwe uitstraling en website. De beurs is toe aan vernieuwing en daar hoort naar onze mening ook een nieuw beeld bij. Een beeld dat meer aansluit bij de doelgroep en duidelijk laat zien wat de beurs is. Houdt uw mail en onze social media in de gaten. Binnenkort wordt de nieuwe uitstraling gelanceerd.

De vernieuwde Hobby & Vrije tijd vindt plaats op 8 t/m 10 november 2019 in het WTC Expo Leeuwarden.

CREATIEF, MODELBOUW, SPORT & FUN
De drie genoemde segmenten zullen ook duidelijk zichtbaar zijn op de beursvloer. Inspiratie en beleving staan hierbij centraal.

Creatief
Een hal bomvol creativiteit, waar de nieuwste trends te vinden zijn op het gebied van breien, haken en DIY, paper craft, scrapbooking, diamond painting, sieraden maken, schilderen en meer. Naast de verkoopstands is er volop ruimte voor creatieve activiteiten en workshops. Binnen dit segment wordt dit jaar een compleet nieuw workshop plein neergezet waar bezoekers de hele dag aan kunnen schuiven bij de leukste workshops. Ook nieuw is het webshop plein waarbij gebruik wordt gemaakt van sfeervolle houten wanden. Bedrijven kunnen fysiek en online spullen verkopen. Creatief staat voor een kloppend hart binnen de beurs waar bezoekers hun creatieve brein op kunnen halen.

Modelbouw
Modelbouw is al sinds het begin van de beurs een vast item. Leuk voor jong en oud! Het thema hier is Ter Land, Ter Zee en in de lucht. De mooiste Lego bouwwerken worden gepresenteerd, er zijn live demonstraties met modelschepen, vliegtuigen, drones en raceauto’s en andere voertuigen.

Sport & Fun
De plek voor het hele gezin om in beweging te komen! Men kan zich helemaal uitleven bij de leukste sportactiviteiten. Denk aan een wedstrijdje voetbal, suppen en kanovaren in het grote waterbassin en andere leuke outdoor activiteiten. Kortom, een gedeelte waar beleving centraal staat!

DEELNEMEN
Als exposant kunt u de bezoekers inspireren met uw idee van vrijetijdsbesteding. Dit kan op de volgende manieren:

Webshops
Nieuw is het webshop plein. Verkoopt u als webshop creatief gerelateerde producten, dan kunt u een ruimte huren op dit plein van 3x2m á € 200,00. Het betreft een stand bestaande uit houten wanden inclusief verlichting en WIFI. U kunt de ruimte verder zelf in te richten.

Workshops/demonstraties
Beleving staat centraal tijdens de beurs. Heeft u een leuk idee voor het geven van workshops en/of demonstraties die passen binnen één van de drie segmenten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Commerciële ruimte

Wilt u commercieel verkopen dan kunt u kiezen voor gebruik van uw eigen standbouw á € 20,50 per m2 of het huren van een kraam (4x1m)
á € 200,0

Hobbyist verkopend
Bent u hobbyist en wilt u uw spullen verkopen dan is er de mogelijkheid tot het huren van een kraam (4x1m) á € 97,50.

*Verdere details en voorwaarden vindt u op het inschrijfformulier, genoemde prijzen zijn excl. BTW